Opinie

7,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,0
Komfort
7,1
Lokalizacja obiektu
7,6
Udogodnienia
6,7
Personel
7,4
Stosunek jakości do ceny
7,2

Opinie

    Benedykt
    pl

    Ocena

    5,0
    23 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    5,4
    17 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    10
    14 maja 2018
    Idealne miejsce na pobyt w Warszawie!
    Expo -
    pl

    Ocena

    2,5
    9 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Monika
    pl

    Ocena

    10
    25 kwietnia 2018
    Bardzo miła obsługa, czysto i wygodnie. Cena adekwatna do standardu. Hotel dobry na jednodniowy wyjazd służbowy, ale także na dłuższy pobyt.
    Bernadeta
    pl

    Ocena

    10
    23 kwietnia 2018
    Pokój czysty, ciepły, cichy, świeża pościel, za taką cenę jest naprawdę dobrze.
    Michal
    pl

    Ocena

    6,7
    17 kwietnia 2018
    recepcja - język angielski słabo oznaczone miejsce
    wewnętrzny / zamykany parking dużo miejsca w pokoju (4 osoby) cisza i spokój
    Winny
    pl

    Ocena

    4,6
    8 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Natalia
    pl

    Ocena

    10
    2 marca 2018
    Położony na zamkniętym, bezpiecznym osiedlu w dogodnej lokalizacji: blisko przystanków transportu miejskiego (autobus/tramwaj), skąd w łatwy i szybki sposób można dostać się do centrum. Duży plus za czystość i nowoczesny wystrój. Świetny kontakt z Panem od obsługi klienta, bezproblemowy odbiór i zwrot kluczy. Zdecydowanie polecam, jeśli chcesz by Twój wyjazd pod względem miejsca zameldowania był udany, spokojny i bezproblemowy.
    K B
    pl

    Ocena

    5,8
    25 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Klaudia
    pl

    Ocena

    2,9
    12 lutego 2018
    Jak można w środku zimy przy mrozie wyłączyć centralne ogrzewanie w budynku na całą noc?! w salonie, kuchni i łazience bardzo zimno, najlepiej chodzić w kurtce, w łazience pleśń wszędzie i bardzo brudno, w kuchni brudno, zdjęcia zupełnie nie oddają stanu na miejscu, zapomnijcie o ręcznikach jak na zdjęciach, obsługa nie mówi po polsku i ciężko się dogadać
    Nic
    pl

    Ocena

    10
    3 lutego 2018
    Jakość na najwyższym poziomie.
    Wiesław
    pl

    Ocena

    9,6
    30 stycznia 2018
    Bardzo czysty, dobrze utrzymany hotel. Na pewno wrócę tutaj, gdy będę miała szkolenia w Warszawie. Polecam jak najbardziej!
    pl

    Ocena

    2,5
    21 stycznia 2018

    TOTALNY ZAWÓD

    Zimnica nie z tej ziemi. Jedyne ogrzewanie to termo na prąd. Obsługa przez wychudzonego pakistańca, ktory nie mowi po polsku. Łazienka masakra, brudna i smierdzaca domestosem. Żadnych kosmetyków i ręczników. Pościele nie byly świeże. Jestem zawiedziony.
    Nic
    Karol Cholewiński
    pl

    Ocena

    7,5
    8 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    jolapl
    it

    Ocena

    5,0
    4 stycznia 2018
    Mancava il riscaldamento del quale ci hanno informato dopo aver pagato. C'era un piccolo scalda aria elettrico ma un po' rumoroso.Alla reception si sentiva l'aria poco fresca. W pokoju recepcji unosił się niemiły nieswiezy zapach. Brakowało centralnego ogrzewania o czym dowiedzieliśmy się dopiero po opłaceniu należności.Była mała farelka elektryczna, ale trochę za głośno burczala.
    Niente. Nic.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    7,5
    23 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl

    Ocena

    5,4
    11 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Lech
    pl

    Ocena

    9,6
    9 grudnia 2017
    łóżko wygodne, cicho, usytuowanie, bardzo przyjemne oraz jego obsługa. super obiekt.
    Sebastian
    pl

    Ocena

    3,3
    9 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii